headert2bf-pilatesyoga

Yoga & Pilates bij Train2bFit in Voerendaal

Ook voor de twee geweldige bewegingsvormen yoga en pilates kun je bij Train2bFit terecht. Verschillende yoga-vormen: FuncFlow, Yin Yoga, Slow FuncFlow Yoga, Relax Yoga worden aangeboden vanuit een no-nonsense gedachte met een anatomisch verantwoorde grondslag. Yoga brengt balans tussen inspanning en ontspanning en geeft je soepelheid en verruiming. Er is aandacht voor je ademhaling; Een rustige ademhaling en rust in je hoofd gaan hand in hand, adem rustig en ook je brein komt tot rust.

De Pilates lessen worden gegeven op de mat en zijn stabiliserende core-oefeningen uit de Perfect Pilates. Flow, focus, rompversterking, houdingcorrectie en ontspanning kenmerken de lessen. Hierdoor verbetert het houding, balans en lichaamsbesef. Het versterken van dit fundament geeft voordelen in andere trainingen en in het dagelijks leven. De dieper liggende spieren worden getraind, waardoor de spanning in de oppervlakkige spieren kan afnemen. Dit heeft als resultaat dat nek-, schouder- en rugklachten verminderen.

De rustige, geconcentreerde manier van trainen in Pilates en Yoga werkt stressverlagend. Focussen helpt om te ontspannen. Het spreekt andere gebieden in de hersenen aan waardoor het dagelijks 'gangbare' denken een half uurtje rust krijgt en kan opladen. 
Deze lessen zijn geschikt voor iedereen, ook voor beginners en mensen met klachten. We werken in kleine groepen met persoonlijke aandacht.

Daarnaast is het mogelijk prive-sessies Pilates, Yoga en PT te volgen. 

(Voor deze prive-sessies worden aparte afspraken en tarieven gehanteerd)

 

 

Meer weten over balans trainingen zoals Yoga en Pilates? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met je op!

 

 

 

Sportschool Train2bFit in Voerendaal is dé plek voor mensen die willen trainen in weinig tijd. Bij Milon-Leefstijlclub Train2bFit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Vraag nu jouw gratis proefsessie aan of doe de lidmaatschapstest om te kijken welk abonnement het beste bij jou past. 

Nieuw: Keiser Functional Training

Een heerlijke totaaltraining aan de 'Keiser' Niet wisselen van toe...

Lees meer

T2bF Extra Exercise Studio

Yoga & Pilates in de Extra Exercise Studio van Train2bFit op de Heerlerwe...

Lees meer
Meer nieuws

Nieuw: Keiser Functional Training

Een heerlijke totaaltraining aan de 'Keiser' Niet wisselen van toe...

Lees meer

T2bF Extra Exercise Studio

Yoga & Pilates in de Extra Exercise Studio van Train2bFit op de Heerlerwe...

Lees meer
Meer nieuws
  • Extra Exercise

    Probeer nu Extra Exercise!

    Train2bFit biedt ook Extra Exercise sessies Buikspier/Rug oefeningen > Functional Core en Pilates-Yoga Flow aan!

    Lees meer